Hur ska vi tänka kring utom-europeiska molntjänster?

Hur ska man tolka de olika budskapen från leverantörer och vilka praktiska metoder kan bolag redan nu börja jobba med utan att behöva byta molntjänst helt och hållet?

Andra tillfället av vår populära serie! Var med och diskutera praktiska möjligheter efter Schrems II med en Senior Cloud Architect (Gabriel Paues) och dataskyddsombud samt It-säkerhetsexpert (Patrik Jonasson). Var står vi nu och hur kommer vi vidare?

Se alla webcasts om debatten kring molntjänster

  1. Praktiska möjligheter efter Schrems II, med exempel!
  2. Hur ska vi tänka kring utom-europeiska molntjänster?
  3. Ett år efter Schrems II, vad har hänt och hur ska vi planera?
  4. Vad säger myndigets­rapporterna om molntjänster?
  5. Kan EU & USAs tänkta nya avtal leda till Schrems III?

Under ca 60 minuter pratar vi om varför bolag som använder amerikanska molntjänster hamnat i den här juridiska situationen. Hur ska man tolka de olika budskapen från leverantörer och vilka praktiska metoder kan bolag redan nu börja jobba med utan att behöva byta molntjänst helt och hållet?

Har du frågor som rör just din situation? Ta det här tillfället och ställ dem till oss, antingen live under diskussionen eller anonymt i textform så kommer vi svara dig.

Gabriel arbetar på Safespring som levererar en hållbar molnplattform för säkra molntjänster. Idag har Safespring bland annat 17 myndigheter i sin infrastrukturtjänst.

Patrik är VD och grundare av IT-Säkerhetsbolaget AB som är en helhetsleverantör inom hållbar digitalisering med expertkompetens inom It-säkerhet, informationssäkerhet, ISO-revisioner, It-juridik och dataskydd.

Fortsätt se nästa webbinarium

Många bolag och myndigheter väljer att bygga sina säkra molntjänster på Safesprings plattform. Ta del av flera informativa webbinarium.