Maskininlärning - från idé till pilot och produktion

För att bättre förbereda er organisation för den förändring som AI teknologier för med sig är det viktigt att förstå förutsättningarna.

Om webbinariet

Under webbinariet går vi igenom livscykeln för ett data science projekt, från pilot till produktion. För att bättre förbereda er organisation för den förändring som AI teknologier för med sig är det viktigt att förstå förutsättningarna.

Daniel Zakrisson och Stefan Hellander från Scaleout kommer med STACKn som exempel att visa hur ni kan ta ett maskininlärningsprojekt från idé till produktion på 30 minuter.

Utifrån sina erfarenheter att stödja och driftsätta maskininlärning i allt från akademisk sektor, startups och stora multinationella bolag tar de bland annat upp:

Vad är STACKn?

STACKn är en ny kraftfull tech-stack som integrerar de mest använda öppna lösningarna för att skapa en skalbar maskininlärningsmiljö byggd på cloud-native principer. STACKn täcker hela livscykelhanteringen för en maskininlärningsmodell samt sköter automatisering och orkestrering. Det är flexibelt och kan anpassas till olika miljöer på ett smidigt sätt. Det är byggt för att man snabbt ska kunna komma igång med maskininlärning och ta AI till produktion."

Fortsätt se nästa webbinarium

Många bolag och myndigheter väljer att bygga sina säkra molntjänster på Safesprings plattform. Ta del av flera informativa webbinarium.