Safespring live på eFörvaltningsdagarna

Genom kompetens, moderna infrastrukturtjänster och flexibilitet är Safespring grunden i digital utveckling. Vi möjliggör snabb innovation genom pålitliga och skalbara tjänster utan inlåsningseffekter.


Anslut till mötet   


Petter är redo LIVE inför eFörvaltningsdagarna.

Prata med oss live

Klicka på knappen ovan för att prata med oss direkt i vårt mötesrum. Mötet genomförs via Zoom och du kan prata med oss direkt genom webbläsaren om du inte har Zoom installerat.

Safespring erbjuder infrastrukturtjänster och storskalig lagring. Safespring är grunden i digital utveckling. Eftersom vi är ett svenskt bolag lyder vi inte under till exempel CLOUD Act och vi påverkas inte av ogilitgförklarandet av Privay Shield utan följer Dataskyddsförordningen. Det är bland annat därför Safespring är ett självklart val för myndigheter och den akademiska sektorn.

Många bolag som skapar molntjänster för den offentliga sektorn drar nytta av att utveckla sina tjänster ovanpå Safesprings molnplattform. Vi har datacenter i Sverige och Norge och stödjer moderna gränssnitt som till exempel Kuberneteskluster. Vår plattform är byggd med säkerhet som största fokus både fysisk, logisk och juridisk. Kombination av modern infrastruktur, öppen källkod som standard och personal med spetskompetens gör oss starka på marknaden.

Våra tjänster går att nyttja in genom flera ramavtal. Bland annat når vi alla högskolor och universitet genom SUNET i Sverige och UNINETT i Norge. SVT har skrivit ramavtal med oss och vi har 17 myndigheter som drar nytta av styrkan i Safesprings molnplattform idag. Genom ett ramavtal med Géant når vi ut till 27 europeiska länder som kan använda våra säkra molntjänster.

Gå gärna in i vårt mötesrum för att prata med oss direkt om hur vi kan vara en trygg grund i er digitala utveckling.


Anslut till mötet
EU-domstolens ogiltigförklarande av Privacy Shield
White Paper
|
Dataskydd

EU-domstolens ogiltigförklarande av Privacy Shield

Läs förutsättningar och rekommendationer för offentlig sektor och deras leverantörer