Lätthanterlig närvaro­hantering och resursplanering i förskolan

Hur kan jag förenkla vardagen och effektivisera förskolans verksamhet och samtidigt ge både vårdnadshavare och personal mer tid med barnen?

Om webbinariet

Hur kan jag förenkla vardagen och effektivisera förskolans verksamhet och samtidigt ge både vårdnadshavare och personal mer tid med barnen?

Tempus är ett beprövat och lättanvänt system för schemaläggning, närvarohantering och resursplanering i förskolan. Tempus förenklar vardagen och effektiviserar verksamheten och ger både vårdnadshavare och personal mer tid för barnen. Går att upphandla genom befintliga ramavtal.

På webbinariet går vi igenom:

  1. Hur Tempus underlättar arbetet i förskola/fritidshem
  2. Demo av tjänsten
  3. Hur köper eller upphandlar jag Tempus?

Det här är Tempus huvuddelar:

Administration & förvaltning - Tempus administrationsportal ger personal, administratörer och rektorer en tydligare bild av verksamheten. Placeringar, kommunikation med vårdnadshavare, statistik och översikt över skolor och avdelningar är bara några av funktionerna som finns samlade här.

I verksamheten - Med Tempus slipper personalen hålla koll på papperslappar med scheman och påminnelser till vårdnadshavare. Tempus ger snabb överblick över både schemalagd tid och faktisk närvaro, vilket underlättar planering och samarbete mellan avdelningar. Tack vare mindre administration får personalen på förskola mer pedagogsik tid med barnen!

För vårdnadshavare - Digital schemaläggning, faktisk närvaro, automatiska påminnelser och kommunikation med personalen är bara några av Tempus fördelar för vårdnadshavare. Det har aldrig varit enklare att schemalägga för förskolan!

Tänk förskola. Det gör vi.

Fortsätt se nästa webbinarium

Många bolag och myndigheter väljer att bygga sina säkra molntjänster på Safesprings plattform. Ta del av flera informativa webbinarium.