Kundservice och ärende­hantering med åtkomst från valfri enhet

Äntligen ett riktigt kontaktcenter som utöver att vara intelligent och skalbart även innehåller helt integrerad ärendehantering och lättillgängliga telefonifunktioner.

Äntligen ett riktigt kontaktcenter som utöver att vara intelligent och skalbart även innehåller helt integrerad ärendehantering och lättillgängliga telefonifunktioner.

Lös fler ärenden redan vid första kundkontakten, ha kontroll på de ärenden som behöver vandra runt i er organisation & få en helhetsbild av kunden, i ett och samma gränssnitt.

Hjälp era kundtjänstmedarbetare leverera den bästa servicen! De är redan ert ansikte utåt, ge dem verktygen att leverera svar, lösningar & en fantastisk kundvård redan i första linjen med hjälp av Artvise Contact Center. Går att upphandla genom befintliga ramavtal.

På webbinariet går vi igenom:

Det här är Artvises huvuddelar

Artvise Contact Center är marknadens modernaste programvara för alla typer av contact centers fullmatad med funktioner och med kraftfulla integrationsmöjligheter samtidigt som gränssnittet verkligen stödjer handläggarnas och agenternas vardag.

Med Artvise Contact Center blir handläggarna mer effektiva och kan ge snabbare och bättre service. Tack vare inbyggd intelligent routing fördelas samtal automatiskt till rätt agent. Tjänsten har s.k. “On-Screen Caller Info” vilket sätter kundinformation direkt på agenternas fingertoppar. Med Artvise Contact Center får ni en komplett 360 vy av kunden.

Artvise Contact Center ger er en smidig uppföljning av pågående ärenden samt ärende- och samtalsstatistik. Tjänsten har färdiga rapporter och en rapportmotor som ger möjlighet till detaljerade trendanalyser. Via systemets dashboards presenteras information om aktuell belastning och överskådliga totalbilder i realtid.

Fortsätt se nästa webbinarium

Många bolag och myndigheter väljer att bygga sina säkra molntjänster på Safesprings plattform. Ta del av flera informativa webbinarium.