Öka kommunens samhällsnytta med digital assistent

Avlasta flera avdelningar och underlätta för invånare med hjälp av svensk AI

Safespring Service
Compute

Tänk om medborgare kunde chatta med kommunen och på ett ögonblick få svar på sina frågor utan att en handläggare behövdes tas från sina uppgifter. På webbinariet presenterar vi ADA, en AI-baserad digital assistent för kommunens handläggare.

Apendo Digital Assistent (ADA) är ett exempel på en AI-lösning som avlastar kommunens avdelningar. ADA analyserar inskickade ärenden och fångar upp information från invånare, analyserar bilder samt skickar ärenden till rätt avdelning inom kommunen.

Detta är ADA

Med ADA kan medborgare och handläggare skapa ärenden och få information från kommunen dygnet runt. ADA kan förutom att svara på komplexa frågor även be om mer information för att kunna skicka ärenden vidare inom kommunen med alla uppgifter som krävs. Den AI-baserade grunden gör att ADA kan analysera texter, bilder förstå sammanhang och avlasta handläggare i kontakten med medborgare. Eftersom ADA kan hantera alla inkommande ärenden kan handläggarna lägga mer tid på att lösa de uppgifter som kräver mer handpåläggning.

Kort sammanfattat:

Fortsätt se nästa webbinarium

Många bolag och myndigheter väljer att bygga sina säkra molntjänster på Safesprings plattform. Ta del av flera informativa webbinarium.