Fireside chat om GDPR, dataintegritet och digital suveränitet

I denna webbserie kommer vi att utforska hur man designar och driftsätter skalbara applikationer på Kubernetes.

Välkommen till vår exklusiva podcast-serie

Upptäck det kritiska samtalet kring dataskydd och molntjänster i post-Schrems II-eran genom vår sexdelade serie. Varje avsnitt belyser olika aspekter av juridiska utmaningar och strategiska tillvägagångssätt för att navigera i det komplexa landskapet av dataskydd och IT-säkerhet.

Avsnitt 1: “Där vi står och vägen framåt”

Dyk ner i diskussionen med Senior Cloud Architect Gabriel Paues och IT-säkerhetsexpert Patrik Jonasson. Vi utforskar den rådande juridiska situationen och erbjuder praktiska tips för företag som använder amerikanska molntjänster. Ställ dina mest brännande frågor och få svar direkt från experterna.

Avsnitt 2: “Djupdykning i dataskyddsutmaningarna”

Fortsätt konversationen och utforska de olika budskapen från molntjänstleverantörer. Lär dig om de strategier som ditt företag kan implementera nu för att navigera i det post-Schrems II-landskapet utan att överge dina nuvarande molntjänster.

Avsnitt 3: “EDPB:s Vägledning och dess Påverkan”

Vad innebär den senaste vägledningen från EDPB för din verksamhet? Vi diskuterar om det nu är dags att helt och hållet överge molntjänster med amerikanska rötter och vänder oss till europeiska alternativ.

Avsnitt 4: “Rapporter och Reaktioner”

Analysera vad de senaste rapporterna från IT-driftsutredningen, eSam och Skatteverket säger om framtiden för molntjänster och hur detta påverkar dig. Vi går igenom nyckelpunkterna och svarar på era frågor om dessa omfattande dokument.

Avsnitt 5: “Ett Nytt Dataöverföringsavtal och Potentialen för Schrems III”

Delta i en livlig diskussion om EU:s och USA:s arbete mot ett nytt dataöverföringsavtal och dess möjliga konsekvenser. Vi ser tillbaka på första kvartalets händelser och analyserar dokument som har stor betydelse för dataskydd och molntjänster.

Avsnitt 6: “Presidentorder och dess Inverkan på Molntjänster”

President Bidens nya order har potential att förändra spelplanen för amerikanska molntjänster. Upptäck vad detta innebär för digital suveränitet och internationell dataskydd.

Delta Live eller Titta Efteråt

Missade du live-sändningen? Inga problem, varje avsnitt är tillgängligt för dig att se när som helst. Få insikt, råd och perspektiv från två av branschens mest insatta personer.

Din vägledning genom molntjänsternas juridiska djungel börjar här. Anslut till vårt community och låt oss tillsammans navigera i dataskyddets nya era.