AI nära oss: En brobyggare mellan innovation och ansvar

I en värld där artificiell intelligens (AI) förändrar landskapet för nästan varje industri, finns viktiga frågor att besvara: hur säkerställer vi att AI:s kraft används på ett sätt som är effektivt och hållbart, utan att riskera att data hamnar i fel händer?

Om du missade vår session eller inte hade möjlighet att närvara vid eFörvaltningsdagarna har vi nu glädjen att presentera inspelningen av vårt uppskattade samtal om AI.

Fredric Wallsten, VD på Safespring, och Ebba Kraemer från Scaleout utforskade tillsammans med deltagarna hur AI kan driva på förändring inom offentlig sektor på ett ansvarsfullt sätt.

Deras diskussion rörde sig kring att förena teknologisk innovation med de strikta kraven på dataskydd, suveränitet och hållbarhet. Med Safesprings infrastruktur som grund, visade de hur Scaleouts AI-plattform kan stärka och effektivisera den offentliga förvaltningens arbete.

Se vår talarsession och låt dig inspireras av hur nära samarbeten kan skapa framtidens lösningar.

Läs mer om Safespring

Läs mer om Safespring

Safespring levererar infrastruktur som tjänst. Våra kunder bygger tjänster och applikationer med digital suveränitet, ingen tredjelandsöverföring och med öppna standarder.


Om oss Kontakta Safespring

Fortsätt se nästa webbinarium

Många bolag och myndigheter väljer att bygga sina säkra molntjänster på Safesprings plattform. Ta del av flera informativa webbinarium.