Beställ Synkzone by Safespring

Lokal fildelningstjänst där data stannar inom landet. Med Zero knowledge kan varken vi som operatör av tjänsten eller någon obehörig läsa era filer.
Enkel och säker fildelning

Med Synkzone by Safespring kan ni enkelt dela filer inom er organisation krypterat, lokalt och snabbt. Med versionshantering, chatt och loggning har ni kontroll över filerna och hur de uppdateras. Läs mer

Företagsuppgifter

   
   
   
   
   
   

Ni bör använda det organisationsnamn som ni har motsvarande epostadresser för. T.ex. ”goodcompany.se” för företaget GoodCompany med epost namn@goodcompany.se.

Normalt är organisationsnamnet detsamma som det domännamn som anges ovan, och användare får användarnamn som är samma som deras ordinarie epostadresser (detta är dock inget absolut krav, och utesluter inte externa användare med annan epostadress).

OBS! För att skydda mot bedrägerier kräver vi att ni har tillgång till (och vid behov kan bevisa detta) den domän som ni beställer.

1. Kommersiell kontakt (obligatorisk)

   
   
   

2. Administratör och driftansvarig

  
   
   

2. Säkerhetsansvarig (Om ej samma som ovan)

  
   
   

Underlag för igångsättning


Genom att skicka in formuläret godkänner du våra villkor.


Safespring Logotyp

Om Safespring

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


Få vårt nyhetsbrev