Managed private Cloud

Få hjälp med att sätta upp din egen molnmiljö som vi underhåller. Då får du kraften från molnet - i ditt datacenter.Våra molntjänster är baserade på öppen källkod och öppna standarder med säkerhet i fokus. Automatisering och självprovisionering för att skala resursförbrukning upp och ner beroende på behov är exempel på funktionalitet som alla vill ha. Beroende på individuella förutsättningar, det kan vara både tekniska, kommersiella eller legala skäl, så önskar kunder få denna funktionalitet lokalt i sitt egna datacenter på sin egna infrastruktur. Att sätta upp och underhålla en molnplattform är resurskrävande och kräver kompetens som inte alla företag eller myndigheter har.

Managed Private Cloud

För er som har önskemål om denna funktionalitet erbjuder vi vårt koncept Managed Private Cloud. I den lösningen installerar och underhåller vi en privat molnplattform i ert datacenter på er infrastruktur. Vi hanterar ert privata moln på samma sätt som vår publika molnplattform med vår övervakning och våra drifthanteringsrutiner. Skulle ni vid någon tidpunkt i framtiden vilja hantera lösningen själva så har vi rutiner för att lämna över plattformen i era händer.


Få hjälp med att sätta upp din egen molnmiljö som vi underhåller. Då får du kraften från molnet - i ditt datacenter.

Testa Safespring gratis

   
   
   
   

Vad vill du testa?Genom att skicka in formuläret godkänner du våra villkor.

Safespring Logotyp

Om Safespring

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


Få vårt nyhetsbrev

   
   
   

Genom att skicka in formuläret godkänner du våra villkor.