Managerad Infrastruktur

Få hjälp med att sätta upp din egen miljö som vi underhåller. Då får du kraften från molnet - i ditt datacenter.
Våra tjänster är baserade på öppen källkod och öppna standarder med säkerhet i fokus. Automatisering och självprovisionering för att skala resursförbrukning upp och ner beroende på behov är exempel på funktionalitet som alla vill ha.

Beroende på individuella förutsättningar, det kan vara både tekniska, kommersiella eller legala skäl, så önskar kunder få denna funktionalitet lokalt i sitt egna datacenter på sin egna infrastruktur. Att sätta upp och underhålla en plattform är resurskrävande och kräver kompetens som inte alla företag eller myndigheter har.

Managerad Infrastruktur

För er som har önskemål om denna funktionalitet erbjuder vi vårt koncept Managerad Infrastruktur. I den lösningen installerar och underhåller vi en privat plattform i ert datacenter på er infrastruktur. Vi hanterar ert privata infrastruktur på samma sätt som vår publika plattform med vår övervakning och våra drifthanteringsrutiner. Skulle ni vid någon tidpunkt i framtiden vilja hantera lösningen själva så har vi rutiner för att lämna över plattformen i era händer.

Få hjälp med att sätta upp din egen miljö som vi underhåller. Då får du kraften från molnet - i ditt datacenter.

Upplev Safespring

Hos safespring betalar du endast för de resurser du konsumerar vilket gör att du slipper licenskostnader. Du får även testa våra tjänster utan kostnad under en period för att enkelt komma igång. Ta första steget och fyll i formuläret nedan.


Safespring Logotyp

Om Safespring

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


Få vårt nyhetsbrev