Private Cloud

Få hjälp med att sätta upp din egen miljö som vi underhåller. Då får du kraften från molnet - i ditt datacenter.
Våra tjänster är baserade på öppen källkod och öppna standarder med säkerhet i fokus. Automatisering och självprovisionering för att skala resursförbrukning upp och ner beroende på behov är exempel på funktionalitet som alla vill ha.

Beroende på individuella förutsättningar, det kan vara både tekniska, kommersiella eller legala skäl, så önskar kunder få denna funktionalitet lokalt i sitt egna datacenter på sin egna infrastruktur. Att sätta upp och underhålla en plattform är resurskrävande och kräver kompetens som inte alla företag eller myndigheter har.

Ert eget moln

För er som har önskemål om denna funktionalitet erbjuder vi vårt koncept Private Cloud. I den lösningen installerar och underhåller vi en privat plattform i ert datacenter på er infrastruktur. Vi hanterar ert privata infrastruktur på samma sätt som vår publika plattform med vår övervakning och våra drifthanteringsrutiner. Skulle ni vid någon tidpunkt i framtiden vilja hantera lösningen själva så har vi rutiner för att lämna över plattformen i era händer.

Få hjälp med att sätta upp din egen miljö som vi underhåller. Då får du kraften från molnet - i ditt datacenter.

Hybrid Infrastruktur

Safesprings lösningar inom hybrid infrastruktur gör det möjligt för dig att kombinera kraften i molnet med din egen “on prem” eller managerad infrastruktur.


Läs mer
Private Cloud

Safespring är en snabb och flexibel moln- och IT-infrastrukturtjänst.

Som en svensk lösning gör Safespring det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, som GDPR.

Håll dig uppdaterad

Upptäck mer