Konsulttjänster

Safespring har stor kompetens inom molntjänster och molnapplikationer. Vi har också ett nätverk av partners som kan hjälpa dig komma igång.

Att skapa säkra och väl fungerande molntjänster med öppen källkod kräver expertis med hög kompetens eftersom att det är många delar som skall fogas ihop. Vi på Safespring har den kompetensen och kan på så vis kan erbjuda avancerade konsulttjänster för att hjälpa ert företag med er molnstrategi.

Vi på Safespring brinner för att skapa värde kring de tjänster vi producerar. Vi erbjuder därför gärna vår kompetens kring hur ni ska använda våra tjänster på bästa sätt. Detta gäller alltifrån kapacitetsplanering till fullfjädrade strategier för hur ni skall bygga er lösning så att den blir skalbar och utnyttjar kraften i våra kapacitetstjänster maximalt.

De erfarenheter vi har kring hur man ska tänka processmässigt för att kunna arbeta enligt DevOps är också något som vi delar med oss av. Konsulttjänsten består i en analys av era nuvarande utvecklingsprocesser och en rapport som beskriver vilka delar som ni behöver fokusera på, samt en rimlig målbild.

Vi har också partners som erbjuder tjänster kring backup, både som en lokal lösning, vår molnbaserade lösning eller en kombination för ökad säkerhet. Kring det här området finns också möjlighet att ta fram lösningar för att kontinuerligt kunna göra återställningstester för att säkerställa att de backuper ni tar verkligen fungerar. Dessa tester kan kombineras med vår Compute plattform så att ni bara betalar för resurserna när ni gör testerna - för att hålla nere kostnaderna och samtidigt kunna känna trygghet.


Våra partners Kontakta oss

Vi har även konsulttjänster inom AI och ML (Machine Learning). Genom vår starka förankring i den akademiska världen har vi partners som är den absoluta spetsen inom dessa områden. Genom att kombinera dessa tjänster med Safesprings molntjänster så kan ni hitta en väg fram att kunna utnyttja dessa tekniker med datat kvar inom landets gränser. Om inte landets gränser är gott nog så kan vi också hjälpa till med att sätta upp en plattform i ert datacenter (som vi managerar) som ger fullständig kontroll kring var datat är samtidigt som ni kan få en kort startsträcka för att komma igång med dessa teknologier.

Exempel på konsulttjänster

Inför ett projekt

Safespring, hjälper er genom att genomföra en grundläggande förstudie för att kartlägga er nuvarande lösning. Vi visar även hur en inventering av ert data bör göras för att säkerställa att ni får den bästa lösningen anpassat till era förutsättningar. Resultatet från förstudien ger en riktlinje för hur arbetet och er nya lösning skall designas.

Under ett projekt

Är ni påväg att skaffa kapacitetstjänster, eller behöver bygga ut ett nuvarande system? Vi har erfarenhet av Hybrid Cloud där våra tjänster kan vara en del av er totala infrastruktur. Genom implementering och onboarding ser vi till att våra plattformar friktionsfritt bidrar till en lokal, flexibel och säker del av er nuvarande lösning. Vi kan erbjuda projektledning för att säkerställa att arbetet följer planen och att inga tekniska milstolpar faller mellan stolarna. Läs mer om vad våra kunder säger om tidigare projekt:

Läs våra kundreferenser

Kundanpassning

Prata direkt med en molnarkitekt för att mer tekniskt gå in på hur vi kan stötta och underlätta processen. För varje månad som går utvecklas möjligheterna och kunskapen på marknaden inom Cloud computing. Vi hjälper er att förnya era existerande system och kan erbjuda en genomgång av möjligheterna med DevOps, Containrar, olika manageringsplattformar etc.

Arbetssätt som inbegriper automation och API kan effektivisera och reducera kostnaderna av era system. Vår plattform är baserad på öppen källkod genom OpenStack. Det gör att vi ständigt moderniseras och hjälper er gärna framåt på den resan.

Kontakta oss för att specificera vilka behov just ni behöver och låt oss se hur vi kan effektivisera ert användande av kapacitetstjänster.

Kontakta Safespring

Upplev Safespring

Hos safespring betalar du endast för de resurser du konsumerar vilket gör att du slipper licenskostnader. Du får även testa våra tjänster utan kostnad under en period för att enkelt komma igång. Ta första steget och fyll i formuläret nedan.