Kör Kubernetes och Open Shift på optimerade servrar

Blixtsnabb NVMe-lagring och optimerad nätverksdesign anpassade för cloud native. Hantera dem själv eller köp som managerad tjänst.

Data Suveränitet

Elastic IP för last­balanserare

Snabb lokal disk till ETCD

Powerful automation

Stabilt nätverk

Safespring Infrastruktur

Kraftfulla virtuella servrar med NVMe

NVMe är ett höghastighetsgränssnitt för lagring som erbjuder snabbare åtkomsttider och lägre latency för Kubernetes jämfört med traditionella lagringstekniker.

Din cloud native applikation kommer köra smidigt. NVMe är ett utmärkt val för användning i etcd, en distribuerad och konsistent nyckellagringstjänst som är grundläggande för Kubernetes. Etcd används för att lagra data över ett kluster av maskiner och är användbart för att lagra och hämta konfigurationsdata, samordning mellan tjänster och lagring av metadata.

Genom att använda NVMe-lagring för etcd förbättras prestanda och tillförlitlighet i systemet, så att det kan hantera stora mängder data och trafik med lätthet samtidigt som det stödjer Kubernetes kraftfulla containerhantering.

Use Case: Elastisys Compliant Kubernetes

Use Case: Elastisys Compliant Kubernetes

Rob McCuaig delar insikter om Elastisys samarbete med Safespring och vikten av databehandling inom EU.


Läs Use Case Mer om tjänsten

Safesprings nätverksmodell är optimal för containerplattformar och cloud native

Safespring är en produkt som erbjuder en effektiv och hög tillgänglig nätverksstack som använder BGP (Border Gateway Protocol). Det här gör att Safespring kan erbjuda en effektiv lastbalansering med hjälp av Equal cost multipath routing och Elastic IP (ECMP).

En annan fördel med Safespring är den skalbara nätverksimplementationen, där det inte finns några centrala kontrollnoder. Det här gör att nätverket är mer robust och driftsäkert.

Safespring erbjuder även IP-till-IP konnektivitet på lager 3, vilket innebär att det finns möjlighet för en direkt koppling mellan två IP-adresser. Detta gör det enklare att bygga en robust nätverkslösning utan “single point of failure”.

Tack vare Elastic IP fungerar Safespring som en basfunktion för att bygga lastbalanserare. Dessutom erbjuder Safespring verktygen för att bygga högt tillgängliga lösningar, där det inte finns någon enda svag punkt i nätverket.

Sammanfattningsvis har Safespring en effektiv nätverksstack, en skalbar nätverksimplementation, IP-till-IP konnektivitet och tillhandahåller verktyg för att bygga högt tillgängliga lösningar, vilket gör det till en attraktiv produkt för de som vill bygga robusta och driftsäkra nätverk.

Kör Kubernetes som en tjänst på Safespring

Med styrkan av Safesprings infrastruktur har våra partners byggt kraftfulla managerade tjänster. Låt era tekniker managera era tjänster och låt oss fokusera på infrastrukturen och plattformslagret.

Compliant Kubernetes som managerad tjänst på Safespring

Compliant Kubernetes som managerad tjänst på Safespring

Kör Kubernetes som en tjänst. Med omfattande säkerhetsmekanismer är Compliant Kubernetes en helhetslösning för säker hantering av ert behov av Kubernetes.Kom igång!