SAFESPRING

BACKUP

Backup som tjänst

Safesprings Backup som tjänst (BaaS) är en riktig molnbaserad backuptjänst. Det betyder att användaren inte behöver investera i någon egen hård- eller mjukvara. Tjänsten konsumeras över internet och användaren betalar bara för mängden data som sparas i tjänsten. Faktura över förbrukning kommer månadsvis och utnyttjandet går att öka eller minska efter eget behov. Säkerheten är mycket god och självklart krypteras all data både i transport (TLS över internet) och på krypterade diskar i datacentret.

Tjänsten är flexibel och lätthanterlig. Ni kan individuellt välja vilken data ni ska säkerhetskopiera och vilket backup-schema som ska gälla. Användare har full kontroll över sin egen data och sina kostnader.

NYCKELFUNKTIONER

Optimerad för snabb återställning

Lagringen är 100 % diskbaserad för snabb inläsning och återställning.

Integrerar väl

Tjänster stödjer ett brett utbud av operativsystem, databaser och applikationer vilket inkluderar MS SQL, DB2 och MS Exchange.

Hög säkerhet

Data krypteras både under transport och i vila i vårt datacenter.

Stor tillgänglighet

  • Katastrofskydd – data lagras på en annan geografisk plats.
  • Kopia av data – du kan välja att säkra data på två geografiska platser.
  • Redundant anslutning till SUNETs fibernätverk.
  • Katastrofskydd, där användaren kan göra återställning till Safespring Compute

BACKUP SOM TJÄNST

Med Safesprings molnbaserad backuptjänst (BaaS) behöver du inte investera i egen hård- eller mjukvara. Tjänsten konsumeras över internet och du betalar bara för den mängd data som sparas i tjänsten.

TESTA GRATIS