Låt era utvecklare fokusera på kärnverksamheten

Eliminerar behovet av specialiserad infrastruktur- eller Kubernetes-administrationskompetens.

Compliant Kubernetes från Elastisys är en plattform designad för att låta dina interna utvecklare fokusera på att leverera värde till era kunder, medan vi hanterar den underliggande infrastrukturen. Upptäck hur vi kan stärka er kapacitet utan att öka er personalstyrka.

Fördelarna med Kubernetes Platform as a Service

Stärk ditt team med Safesprings expertis

Låt oss ta hand om er -infrastruktur med Compliant Kubernetes som en fullständigt hanterad lösning. Vår expertis är verifierad genom certifierade Kubernetes service providers, där vi ständigt kvalificerar oss för att stödja stora företagskunder. Upptäck fördelarna med vår djupa kunskap inom DevOps, Kubernetes och mer.

Certifierade experter

GDPR Compliant

Öppen källkod

Digital suveränitet

Svensk support

Safespring Infrastruktur

Varför Compliant Kubernetes?

Compliant Kubernetes är inte bara säker från start, utan också designad enligt ISO27001 för att erbjuda säkerhetsförstärkningar och konfigurationer ni behöver för säkerhet och observerbarhet från dag ett.

Compliant Kubernetes on Safespring Compute

Kontakta oss för att utforska era möjligheter

Vi förstår utmaningarna ni står inför och är här för att hjälpa er. Boka en kostnadsfri 30-minuters konsultation med vårt team för att diskutera era specifika behov och hur vi kan stötta er väg framåt.

Boka ett möte om Compliant Kubernetes

Boka ett möte om Compliant Kubernetes

Kontakta oss på hello@safespring.com för att boka ett möte eller få svar på era frågor.Boka här

Bakgrund

Många MedTech-bolag väljer att flytta hem sin patientdata till Europa för ökad säkerhet och kontroll.

Denna trend drivs av krav på hög säkerhet och dataskydd för patientdata. GDPR och andra lokala lagstiftningar kräver noggrann hantering av personuppgifter. Väljer ni en icke-EU-baserad lösning riskerar ni att bryta mot dessa lagar.

Svenska molnplattformar som Safespring lagrar all data i Sverige och lyder under svensk lagstiftning, vilket ger er både kapacitet och flexibilitet att möta era patienters och kunders förväntningar.

Öka er konkurrenskraft och försäljning med Safespring

Kontakta oss för att utforska hur vi kan hjälpa er att säkra och skala er verksamhet inom EU.