Samarbeten & Partners

Vår egen djupa kompetens, våra egenproducerade tjänster och plattformar tillsammans med samarbeten gör oss mycket flexibla och snabbfotade.
“Stora saker i affärer görs aldrig av en person. De görs av ett team människor” – Steve Jobs

Vår övertygelse är att samarbeten är en vinnande strategi och samarbetar därför gärna!

Vi vet att våra tjänster och plattformar mångsidiga och våra lösningar är ett mycket bra fundament för många olika typer av branscher och tillämpningar, men vi vet även att vi inte når samtliga kunder av egen kraft, så därför samarbetar vi!

En del av våra kunder är slutkunder och slutanvändare, men många av de som brukar våra tjänster går via partners och återförsäljare av våra tjänster. Ytterligare andra använder våra tjänster för att i sin tur producera sina tjänster, ex. en applikation eller system.

Vi arbetar med handplockade partners

Vi stannar dock inte vid att ha olika försäljningskanaler, vi samarbetar även på leverantörssidan när vi har behov av att förstärka eller komplettera vår egen leverans. Vi arbetar med handplockade partners, som var och en är specialister inom sitt område. Vi samordnar dessa och tar helhetsansvaret gentemot dig som kund. Har du som kund någon befintlig leverantör som det är lämpligt att vi samarbetar med i ett projekt så gör vi naturligtvis gärna det med!

Vår egen djupa kompetens, våra egenproducerade tjänster och plattformar tillsammans med samarbeten gör att vi kan vara en mycket flexibel och snabbfotad leverantör som kan tillgodose just dina behov.

Kontakta oss för att diskutera vidare! Vi är övertygade att vi hittar en samarbetsform!

Bli partner med oss

Några av våra partners

Safespring Logotyp

Om Safespring

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


Få vårt nyhetsbrev