Miljö och hållbarhet

Att värna om miljön är för oss en självklarhet. Våra tjänster produceras i miljöeffektiva datahallar och vi har ett hållbart arbetssätt.
Våra datahallar

100 procent av energin till våra datahallar kommer från förnybara källor, såsom vatten, vind och solkraft.

Energi är en grundläggande komponent i de tjänster som vi erbjuder våra kunder. Vi tar miljön på allvar och lägger mycket engagemang i att hela tiden utveckla nya sätt att förbättra design och drift av våra datacenter. Det här betyder att vi alltid försöker optimera energieffektivitet samt minska koldioxidutsläpp och avfall. För ytterligare information se:

Interxion
IP-Only

Våra kontor

Vårt ansvarstagande vad gäller miljö och hållbarhet sträcker sig även till val av leverantörer av kontorsplatser. Det är viktigt för oss att samtliga av våra leverantörer håller måttet vad gäller policy och eftersträvan mot ett hållbart och miljövänligt agerande och ansvarstagande. För ytterligare information se:

Castellum

Vårt arbetssätt

Vi utformar även våra interna rutiner och processer inte enbart för att vara så effektiva som möjligt utan också för att vara så klimatsmarta som möjligt. Vi tillämpar tex videokonferenslösningar i mycket stor grad istället för att resa. Detsamma gäller för många av antalet arbetsmöten som vi genomför tillsammans med såväl partners som kunder.

Safespring Logotyp

Om Safespring

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


Få vårt nyhetsbrev

   
   
   

Genom att skicka in formuläret godkänner du våra villkor.