Bli partner med Safespring

Kul att du är intresserad av att höra mer kring vad ett partnerskap med oss innebär. Vi söker ständigt nya spännande vägar att bära ut våra tjänster!

Kul att du är intresserad av att höra mer kring vad ett partnerskap med oss innebär. Vi söker ständigt nya spännande vägar att bära ut våra tjänster!

Våra tjänster är som sagt mångsidiga och våra lösningar är ett mycket bra fundament för många olika typer av branscher och tillämpningar, men vi vet även att vi inte når samtliga kunder av egen kraft, så därför samarbetar vi!

Här är ett antal olika varianter på partnerskap:

Återförsäljare

Ni är förmodligen en IT-partner eller systemintegratör och har kunder som köper det mesta av dig, men behöver komplettera ditt erbjudande med bra infrastruktur- och molntjänster. Du kan då använda våra tjänster för att komplettera ditt erbjudande. Du säljer våra standardtjänster, men du har direktkontakten med dina kunder, både när det gäller försäljning och fakturering av tjänsterna.

White Label

Ni vill sälja våra tjänster, men du vill att tjänsterna har ditt namn och din profil. Du kanske även vill ta ett större ägandeskap av att administrera dina kunder i plattformen. Då är White Label kanske något för dig.

Applikationspartner

Ni erbjuder själva en applikation eller tjänst gentemot dina kunder, som fungerar bra att köra i en molntjänst. Du vill ha en partner som stöttar dig i din leverans och en plattform som lever upp till dina högt ställda krav. Antingen säljer du våra tjänster vidare, eller så paketerar du dem tillsammans med din och säljer det som tjänst (SaaS).

Vi stöter dessutom på kunder som har behov av kompetenser och lösningar som vi själva inte har. Då kan vi behöva komplettera vårt erbjudande genom partners:

Kompetenspartner

Ni är experter inom något område där moln- och infrastrukturtjänster kan vara en effektiv byggsten. Ni är kanske intresserade av att vara en del i våra projekt, eller ha fördjupad information från oss för att kunna rekommendera våra tjänster till era kunder.

Bli partner

Känner du igen dig i ovanstående eller har egna ideer på en partnerform, kontakta oss, vi är som sagt övertygade om att samarbeten är en vinnande strategi!


Kontakta oss Våra partners