Långvarig datalagring - Sömlös lagring online och offlineRegistrera
sep 29

Webbinarium Plattform: Zoom
Klockan 11:00

Webbinarium, tisdag, 29 september kl. 11:00

Hur ser du till att din data är tillgänglig de närmaste 10, 20 eller 500 åren? Data med olika värden kräver olika typer av lagring.

I webbinariet berättar vi hur Safespring och Piql sömlöst kombinerar molnbaserad- och offline-lagring så att du enkelt kan bestämma graden av tillgänglighet, säkerhet och lagringslängd för dina digitala tillgångar. Piql är ett norskt teknikföretag som erbjuder teknik och tjänster inom lagring och arkivering.

Piql är skaparna av det långvariga lagringsmediet piqlFilm och grundarna av Arctic World Archive. Piql är en drivkraft för långsiktigt tänkande och bygger friktionsfria lösningar där du är säker på att den digitala informationen kommer att finnas tillgänglig långt in i framtiden.

Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att delta på detta webbinarium.

Hur deltar jag på webbinariet?

Du registrera dig med din mailadress. Du kommer få ett bekräftelsemeddelande skickat till din mail. En timme innan webbinariet får du även en påminnelse.

Boka enkelt in webbinariet i din kalender med de färdiga länkarna i mailet.


Registrera
Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING