Hur AI digitaliserar kommunen i praktikenRegistrera
okt 02

Webbinarium Plattform: Zoom
Klockan 11:00

Webbinarium, fredag 2 okt 11:00

Vi går igenom hur AI kan underlätta arbetet inom kommunen. Två praktiska exempel från Norrtälje Kommun och Lunds Kommun där 2021ai har levererat en AI tjänst som förenklar både för medborgarna och för kommunens anställda.

Har du en strategi för att börja med AI eller har du redan flera modeller som du använder idag? Kanske har du ingen aning om du har AI modeller i produktion eller om de fungerar. Det finns även krav kring etiska riktlinjer som kan göra det komplicerat att har just din model i produktion. Under webbinariet hjälper vi dig med att reda ut detta.

2021ai har erfarenhet av att jobba med offentlig sektor som har, eller vill sätta AI-modeller i produktion. I Svergie jobbar 2021ai med Safespring för att säkerställa den juridisk säkerheten, och med det uppfylla kravet för datasäkerhet. Dessutom kör 2021ai modeller på en modern lösning som använder öppen källkod som bas - så du kan utnyttja moderna lösninngar som till exempel neural networks.

Vilka borde delta på webbinariet?

Du som arbetar med kommunens digitalisering. Ingen teknisk förkunskap krävs.

  • Utvecklingschef
  • IT-chef
  • Head of Data Science
  • Data security manager
  • Data Protection Officer

Hur deltar jag på webbinariet?

Du registrera dig genom länken med din mailadress. Du kommer få ett bekräftelsemeddelande skickat till din mail. En timme innan webbinariet får du även en påminnelse.

Boka enkelt in webbinariet i din kalender med de färdiga länkarna i mailet.


Registrera
Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING