UNIT Digitization Conference
MAJ 27

Webinar 15 min Plattform: Zoom
Time: 10:00

MAJ 28

Webinar 15 min Plattform: Zoom
Time: 10:15

Alle som deltar på Safesprings presentasjoner på Digitaliseringskonferansen er med i trekningen om en JBL Clip 3 Bluetooth-høyttaler! Vi trekker en vinner hver dag blant alle som registrerer seg med navn og Epost-adresse.

Start påmeldingen

Webinar, 27 mai kl. 10:00

Sesjon 1: Safespring’s new Compute platform.

I denne sesjonen vil vi snakke om kommende oppdateringer i Safesprings plattform. Spesielt vil vi nevne nye flavors med lokal NVME disk og AMD prosessor

  • Vi vil gjøre en kort demonstrasjon av vårt nye GUI
  • Vi vil gå gjennom hovedpunktene i oppdatert prisliste
  • Vi vil vise et oppdatert veikart med bl.a. nye flavours med dedikert GPU

Webinar, 28 mai kl. 10:15

Sesjon 2: Safespring Private Cloud.

I denne sesjonen vil vi snakke om Safespring private cloud. Safespring Private Cloud er en komplett lagringstjeneste driftet av Safespring plassert i kundens datasenter. Safespring Private Cloud er en lagringsløsning med høy ytelse og kapasitet, bygget med Open Source teknologi. Løsningen har gode muligheter for tilpasning til den enkelte kundes behov. I tilknytning til lagringstjenesten har vi og mulighet for å legge til compute-ressurser. Vi gjør en kort demo av aktuelle bruksområder for en private-cloud-løsning.

Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING