Lätthanterlig närvarohantering och resursplanering i förskolanRegistrera dig
MAJ 13

Webbinarium 45 min Plattform: Zoom
Klockan: 13:00

Fyll i din jobbmail...

Webbinarium, 13 maj kl. 13:00

Hur kan jag förenkla vardagen och effektivisera förskolans verksamhet och samtidigt ge både vårdnadshavare och personal mer tid med barnen?

Tempus är ett beprövat och lättanvänt system för schemaläggning, närvarohantering och resursplanering i förskolan. Tempus förenklar vardagen och effektiviserar verksamheten och ger både vårdnadshavare och personal mer tid för barnen. Går att upphandla genom befintliga ramavtal.

På webbinariet går vi igenom:

  • Hur Tempus underlättar arbetet i förskola/fritidshem
  • Demo av tjänsten
  • Hur köper eller upphandlar jag Tempus?

Det här är Tempus huvuddelar:

Administration & förvaltning - Tempus administrationsportal ger personal, administratörer och rektorer en tydligare bild av verksamheten. Placeringar, kommunikation med vårdnadshavare, statistik och översikt över skolor och avdelningar är bara några av funktionerna som finns samlade här.

I verksamheten - Med Tempus slipper personalen hålla koll på papperslappar med scheman och påminnelser till vårdnadshavare. Tempus ger snabb överblick över både schemalagd tid och faktisk närvaro, vilket underlättar planering och samarbete mellan avdelningar. Tack vare mindre administration får personalen på förskola mer pedagogsik tid med barnen!

För vårdnadshavare - Digital schemaläggning, faktisk närvaro, automatiska påminnelser och kommunikation med personalen är bara några av Tempus fördelar för vårdnadshavare. Det har aldrig varit enklare att schemalägga för förskolan!

Tänk förskola. Det gör vi.

Detta webbinar går även på följande datum:

Vilka bör gå på webbinariet?

  • Rektorer
  • Pedagoger
  • IKT-pedagoger
  • Administratörer
  • Verksamhetsutvecklare

Svensk molntjänst

All information behandlas och lagras säkert inom Sverige (GDPR) på Safesprings infrastruktur.

Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING