NORDUnet Technical WorkshopLäs mer
SEP 25

NORDUnet Technical Workshop Var: Kastrup, Danmark
När: 24-26 september 2019

## Det senaste Safespring kommer presenera den senaste utvecklingen inom vår plattform och vilka möjligheter det ger. Vi kommer även gå in på distribuerad lagring och arbetet kring det.

NORDUnet Technical Workshop

Information från ntw2019.net

Traditionellt kommer de att ha nästa NORDUnet tekniska workshop året efter NORDUnet-konferensen. Denna workshop drivs främst av användare och det nordiska NREN-samfundet.

NTW är mötesplatsen för individer, team och organisationer som arbetar med tekniska aspekter av infrastruktur och NREN och tjänsteleverantörer. Liksom tidigare år organiseras NTW runt ett antal community-centrerade och -organiserade workshops. NTW är där det nordiska medie- och videosamhället kommer att ta itu med utmaningarna med tillväxt och nya regler under de kommande åren, det är där nätverksspecialister uppdaterar varandra om den senaste tekniken och arbetar med automatisering och orkestrering, det är där förtroende- och identitetssamhället kommer anordna hackathons och diskutera idéer för nya tjänster och mycket mer…

Plats

Radisson Park Inn, Kastrup, DKInfo om NTW (webbplats)

Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING