Möt oss på Offentliga RummetLäs mer
JUN 12

Offentliga rummet Var: Aros Congress Center, Västerås
När: 10-12 juni 2019

Komplett AI-stack inom Sveriges gränser

Safespring ställer ut på Offentliga rummet tillsammans med Scaleout Systems. För att kunna utnyttja den nya teknikens fördelar fullt ut så handlar det inte bara om att använda rätt tjänst utan också att anpassa sina arbetsprocesser. Det kommer vi demonstrera i vår monter.

Integritetsbevarande
 maskininlärning med full funktionalitet inom landets gränser är bara ett av våra erbjudanden som kan snabba upp er innovation. Moderna, säkra infrastrukturtjänster är grunden i våra produkter där säkerheten har stort fokus.

Öppen infrastruktur
 med öppna API:er

Vi jobbar med öppen källkod (open source) och öppna standarder. Det gör oss och våra tjänster säkrare och mer kostnadseffektiva. Kom förbi vår monter så berättar vi mer om varför våra tjänster passar bra inom den offentliga sektorn.Offentliga rummet (webbplats)

Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING