Skap en Norsk skytjeneste på 10 minutter!
JUN 03

Workshop Sted: Clarion Hotel, Trondheim
Tid: 16:30 - 18:00

Hjertelig velkommen til en workshop med Safespring, som tilbyr norske skytjenester basert på åpen kildekode og åpne standarder, direkte tilgjengelige via Uninett.

I vår workshop kommer vi til å gå gjennom hvordan man setter opp en grunnleggende skytjeneste (Nextcloud). Etter en liten øl- og/eller brus-pause vil vi vise hvordan man -Benytte seg av kode til å automatisk provisjonere en tjeneste i Safesprings plattform. Deltakerne vil se hvordan man enkelt kan automatisere oppsett av en tjeneste for fildeling, og de vil få tilgang til koden vi bruker dersom de vil teste selv, eller bygge videre på den på egenhånd.påmelding

Agenda

  • 16:30 Hvem er Safespring?
  • 16:40 Våre tjenester
  • 16:50 En norsk skytjeneste på 10 minutter!
  • 17:00 Øl og/eller brus, mingling.
  • 17:20 Opplastting av filer til tjenesten og deling til andre
  • 17.20 Vi leder deltakerne gjennom oppsett av en skytjeneste i Safesprings plattform
  • 18:00 Slutt. (Kanske litt mer øl/brus om interesse finnes.)

Tid & sted

Den 3 / 6 klokken 16:30 til 18:00 på Clarion Hotel, Trondheim rom “Serius”.

Påmelding

For å melde seg på vår workshop, send en email til daniel.bystrom@safespring.se

Vi kommer til å sette opp en demokonto for deg på Safespring som vil brukes for å sette opp en norsk skytjeneste på 10 minutter. For å få mest mulig utbytte av workshopen anbefaler vi at du tar med din laptop og følger med i presentasjonen steg for steg.

Kontakt

Har du spørsmål, funderinger eller forslag så nøl ikke med å kontakte meg på +46 793 337 901 eller mail til daniel.bystrom@safespring.se.

Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING