Vårens TechAW på O'LearysHämta biljett
MAJ 28

Tech AW Var: O'Learys Gamla stan
När: 16:00 - 18:00

28 maj kör vi vårens Tech AfterWork

Vårens TechAW kommer vi återigen hålla på O'Learys i Gamla stan. Den 28 maj är du välkommen att nätverka och ta en öl tillsammans med Safespring och SUSE.

Vi bjuder på öl/vin och lättare tilltugg till dig som har hämtat en biljett här intill.

Demo

Gabriel Paues (Safespring) och Peter Lunderbye (SUSE) kommer hålla i kvällens presentation. De kommer beskriva hur enkelt det är att driftsätta applikationer i SUSE Cloud Application-plattformen och hur du gör dina applikationer skalbara och stabila även om det uppstår fel längre ned i plattformen.

SUSE Cloud Application Platform är en modern application delivery platform. Den ger utvecklare en avancerad plattform för att skapa cloud native applikationer för Kubernetes - de facto-standard för container orkestrering. SUSE Cloud Application-plattformen eliminerar manuell IT-konfiguration och hjälper till att accelerera innovation genom att minimera time to market för applikationer.

Plats

O'learys i Gamla stan (Stockholm)
Järntorgsgatan 5, Stockholm

Tid

16:00 - 18:00
28 maj 2019

Safespring Logotyp

SKAFFA BILJETT

   
   
   
   


Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING