Inspirations-frukost med Johan Staël von Holstein
Inspirationsfrukost 28 mars i Stockholm.

Safespring har bjudit in entreprenören Johan Staël von Holstein till en inspirationsföreläsning. Johan etablerade sig som en av de största IT profilerna genom grundandet av internetkonsultbyrån Icon medialab. Han har föreläst på bland annat Stanford och Harvard, samt deltagit på world economy forum i davos vid flertalet tillfällen. Hans erfarenhet positionerar honom som en Internet visionär. Hans senaste projekt inkluderar blockchain teknologi och kryptovaluta.

Martin Millnert, Chief Architect Cloud kommer att prata om innovation och utveckling inom området moln-infrastruktur. Konkreta case-stoires om hur andra företag som ligger i framkant har gjort för att bli framgångsrika.

Agenda:

  • 07.30 - 08.00 Frukost
  • 08.00 - 08.40 Johan Staël von Holstein om Bitcoin, Blockchain och entreprenörskapet
  • 08.40 - 09.30 Martin Millnert om Utveckling och innovation inom IT

Adress: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36

Datum: 28 mars

Tid: 07.30 - 09.30

Föreläsningen är kostnadsfri men kräver föranmälan via formuläret. (Detta event har redan varit)

Johan stael von Holstein

Entreprenör, företagsledare, föreläsare, kolumnist, författare, inspiratör och samhällsdebattör. Det är kanske denna varierade bakgrund som har gjort honom till den erfarne och uppskattade föreläsare han är idag.

https://www.linkedin.com/in/johanstaelvholstein/

Safespring Logotyp

Vad gör Safespring?

Safespring levererar säkra, snabba och flexibla moln- och IT-infrastrukturtjänster baserade på Open Source och öppna standarder. Vi producerar själva samtliga tjänster lokalt vilket gör det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, samt känna dig trygg!


KONTAKTA SAFESPRING