Safespring är den föredragna plattformen för forskning och utbildningssektorn

Över 60 lärosäten använder Safespring via Sunet, Sikt eller direkt genom GÉANTs OCRE-ramavtal.

Vi på Safespring har lång erfarenhet av att leverera molninfrastrukturtjänster till forsknings- och utbildningssektorn. Vår plattform möjliggör öppna standarder, GDPR-efterlevnad och låter dig behålla digital suveränitet.

Safesprings datacenter är direktanslutna till NREN-nätverket för att ge dig bästa möjliga prestanda utan dataöverföringskostnader.

Vi är mycket glada över att ha kvalificerat oss för OCRE-ramavtalet. Ramavtalet låter oss stödja forsknings- och utbildningssektorn med våra moderna, API-baserade tjänster som stöder federerad inloggning för att möjliggöra enkel inloggning. Safesprings tjänster används av över 60 universitet, institutioner och forskningsplattformar och vi hoppas också kunna vara en del av din digitala framtid. Välkommen att ta kontakt med oss!

OCRE Cloud Funding for Research

Den 15 september 2020 lanserade OCRE sin första finansieringsanrop för antagande av molntjänster som är tillgängliga via OCRE IaaS + ramavtal. Två efterföljande projektanrop planeras att öppnas i februari respektive juli 2021.

Under detta första molnfinansieringssamtal syftar OCRE till att finansiera konsumtionen av infrastruktur-molntjänster (IaaS, PaaS, SaaS, marknadsplats) av projekt som kan bli tydliga utställningar för fördelarna med att använda molntjänster för att positivt påverka forskningsresultat.

Skaffa finnansiering
Kristian Fjellhaug, Sales Director at Safespring
Sales Director
|
Safespring

Kristian Fjellhaug

PHONE
+4790675827

EMAIL
kristian.fjellhaug@safespring.com