Nyhetsbrev januari 2018

Godt nytt år! Vi vil med dette nyhetsbrevet dele et par nyheter fra Safespring:

Vi har laget en guide for å bistå ved valg av backuptjeneste. Våre backuptjenester finnes i tre ulike varianter, og med guiden får dere en veiledning i når de passer best ut fra et kostnadsperspektiv.

Dessuten er Safespring fra i høst parter med Microsoft, og vi kan dermed tilby imager med Windows Server operativsystem i compute-plattformen.

Safespring Backup

Vi tilbyr 3 ulike varianter av Backup:

  • Large
  • Small
  • On-Demand.

Sammen med UNINETT har vi laget en guide som gir veiledning i hvilken tjeneste som passer best avhengig av behov. Guiden finner du her: https://www.uninett.no/sites/default/files/safespring_backup_oversikt.pdf

Safespring tilbyr Microsoft Windows operativsystem i Compute-plattformen

For å imøtekomme brukernes behov for å kjøre Microsoft-applikasjoner har Safespring lansert Windows som støttet operativsystem i Compute-plattformen. Mange kunder har etterspurt dette og vi har derfor inngått en avtale med Microsoft som “Services Provider”. Dermed kan vi tilby følgende operativsystem:

  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2012 R2
  • Windows Server 2016

Lisenskostnadene for å kjøre Windows i plattformen legges til de ordinære kostnadene for ressurser.

De kunder som har “software assurance”-avtale med Microsoft kan også installere sine Microsoft-applikasjoner i Safesprings plattform. Software Assurance gir Microsofts kunder fleksibiliteten til å velge hvilke applikasjoner man vil kjøre lokalt eller hos andre uten behov for ytterligere lisenser.

I forbindelse med avtaleinngåelse må kunden signere en EULA-avtale for Microsoft-produkter med Safespring.

For mer informasjon og spesifikasjon av hva som omfattes: http://www.microsoft.com/licensing/software-assurance/license-mobility.aspx For mer informasjon om Safespring Compute: https://www.uninett.no/safespring-infrastructure-as-a-service

KONTAKTA SAFESPRING