Safespring lanserar flera nya tjänster

Behovet av säkra svenska infrastrukturtjänster ökar snabbt. Hos oss är öppen källkod och öppna standarder två av grundstenarna.

Vi har haft ett spännande halvår med många nya kunder. Bland annat har vi fått flera kunder inom hälsa- sjukvård och life-science. Det är många som ställer högre krav på juridisk säkerhet samtidigt som öppen källkod och öppna standarder står i fokus.

För att stötta våra kunder i sin transformeringsresa och bistå med både kompetens och plattformstjänster utökar vi ständigt vårt serviceerbjudande. För ett par veckor sedan så lanserade vi vår DevOps-support i två olika paketeringar LÄS MER.

Safespring planerar att lanserar flera nya driftstjänster som ger er möjlighet att fokusera era resurser på att skapa mest affärsnytta.

Hör av dig om några av våra nya tjänster låter intressanta. Under sommaren kommer vi ta fram underlag för bland annat:

  • Kubernetesplattform, för era projekt som körs på containrar.
  • Managerade tjänster för Windows och Linux.
  • Utbildningar i allt från att sätta upp instanser, managera infrastruktur, skapa pipelines med mera. Schema kommer upp på safespring.com efter sommaren.

Ha en trevlig sommar och kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster. Vi kommer kunna svara på era frågor under hela sommaren.

Hälsningar,
Fredric Wallsten

Safespring lanserar flera nya tjänster

Safespring är en snabb och flexibel moln- och IT-infrastrukturtjänst.

Som en svensk lösning gör Safespring det enklare för dig att uppfylla lagar och regler, som GDPR.

Håll dig uppdaterad

Upptäck mer