Safespring presenterar Sunet Drive på CS3-konferensen

Genom att delta i konferenser som CS3, kan vi dela med oss av vår expertis och samarbeta med andra experter inom vetenskapligt samarbete för att utveckla och förbättra våra tjänster.

Safespring deltar tillsammans med Sunet på den kommande CS3-konferensen som äger rum i Barcelona. Som en "industry sponsor" ser vi fram emot att dela med oss av vår expertis och diskutera nya innovationer med andra deltagare.

Men vad är egentligen CS3?

CS3 (Cloud Storage Services for Synchronization and Sharing) är en serie konferenser som äger rum årligen. Konferensen samlar ledande experter inom IT för forskning och akademiskt samarbete. Det är ett tillfälle att lära sig om de senaste trenderna inom teknologi, samarbete och molntjänster inom vetenskapligt samarbete.

Varför är det viktigt att Safespring deltar på CS3-konferensen?

Som en ledande leverantör av molnbaserade tjänster för forskning och utbildning i Norden är Safespring dedikerade att stödja forsknings- och utbildningsgemenskapen genom att erbjuda högpresterande, säkra och kostnadseffektiva molntjänster. Genom att delta i konferenser som CS3, kan vi dela med oss av vår expertis och samarbeta med andra experter inom vetenskapligt samarbete för att utveckla och förbättra våra tjänster.

Presentation om Sunet Drive

Presentation om Sunet Drive

Vi är stolta över att vara med och presentera Sunet Drive på CS3-konferensen och ser fram emot att diskutera de senaste trenderna inom vetenskapligt samarbete med våra kollegor.Till presentationen

Vad är Sunet Drive?

En av presentationerna som Safespring kommer att medverka i under CS3 är om den molnbaserade lagringslösningen Sunet Drive. Sunet Drive är en högpresterande, säker och kostnadseffektiv molnbaserad lagringslösning som är speciellt utformad för behoven hos svenska universitet och forskningsinstitutioner. Med Sunet Drive kan användare lagra och dela stora mängder data, samarbeta med kollegor i realtid och få åtkomst till sina filer var som helst i världen.

Vi är stolta över att vara med och presentera Sunet Drive på CS3-konferensen och ser fram emot att diskutera de senaste trenderna inom vetenskapligt samarbete med våra kollegor. Du kan redan nu ta del av presentationen om Sunet Drive.

För att läsa mer om Safesprings molnbaserade tjänster för forskning och utbildning, besök gärna vår sida om den akademiska sektorn. Vi ser fram emot att träffa er på CS3-konferensen!