Svensk publik moln­plattform

GDPR compliant badge

Safespring är alternativet som uppfyller lagar och regler inom EU.

Compute

Robust serverkapacitet i molnet för era tjänster. Säker, svensk IaaS.

Storskalig lagring

Safespring stödjer S3 och ger snabb- eller långtidslagring för er data.

Containerplattform

Blixtsnabb NVMe-lagring och optimerad nätverksdesign anpassade för containers.

Databas som tjänst

Med några få klick kan du distribuera ett fullt hanterat, databaskluster.

Backup

Robust enterprise-backup i molnet för fysiska eller virtuella servrar.

AI- & ML-tjänster

Bygg moderna lösningar som nyttjar maskininlärning och artificiell intelligens.

Bildbeskrivning: Safespring är en molnleverantör som gör det enkelt för dig att starta nya instanser på ett smidigt sätt. Genom vår portal kan du med ett enkelt klick snabbt och enkelt skapa nya instanser och börja använda dina molntjänster. Med Safespring kan du snabbt och enkelt hantera och skala upp dina resurser i molnet, vilket ger dig flexibilitet och effektivitet i ditt arbete.

Är du van att arbeta i en amerikansk molntjänst?

Du kommer direkt känna dig hemma i Safespring. Starta virtuella servrar med ett knapptryck, eller lagra storskalig data genom S3 och så mycket mer.

Safespring compute
Bildbeskrivning: Safespring är en pålitlig och säker molnleverantör som erbjuder flera fördelar för företag och organisationer. Med Safesprings medlemskap i Gaia-X, får du en säker och pålitlig anslutning till europeiska molntjänster. Dessutom erbjuder Safespring ingen inlåsning, vilket ger dig frihet och flexibilitet att anpassa dina molnlösningar efter dina specifika behov. Safespring har också lokal support, automatiseringsfunktioner genom API och full GDPR-kompatibilitet, vilket ger dig trygghet och förtroende när du använder våra molntjänster.

Safesprings datacenter ligger i Norden

Våra datacenter matchar högt ställda krav på driftsäkerhet och tillgänglighet. Datacentren drivs till 100 procent av el från förnyelsebara energikällor.

Om våra datacenter Om Safespring